Natuurwinkel nieuwe stijl opent in Ermelo

Datum: mei 20, 2012

Wessanen Benelux, de grootste leverancier van biologische voeding in de Benelux, opende samen met ondernemer Bas Sengers, vorige week in Ermelo een Natuurwinkel Nieuwe Stijl. Met de Natuurwinkel Nieuwe Stijl speelt Wessanen Benelux in op de nieuwste ontwikkelingen in een sterk groeiende biologische markt. De Natuurwinkel Nieuwe Stijl kenmerkt zich door een rustige uitstraling, harmoniërend met vrolijke details. Opvallend zijn de gele pilaren en regentonpresentaties die enerzijds het landelijke, ambachtelijke karakter van de winkel onderstrepen en anderzijds de vrolijke, tikje eigenzinnige kant van Natuurwinkel. Specialiteiten waar de Natuurwinkel sterk in is, worden overzichtelijk gepresenteerd in specialiteitenkasten en zijn voorzien van heldere informatieborden. Elke winkel krijgt de ruimte om zijn eigen specialiteiten te kiezen en zo in te spelen op de bestaande vraag uit zijn omgeving. Dat geeft elke winkel duidelijk een eigen signatuur. Nieuw is de zon, als bron van leven, warmte, energie en positiviteit die een prominente rol speelt binnen de formule. De zon staat ook aan de basis van de verse producten. Producten die onder de volle zon en in het seizoen, de tijd gekregen hebben om te volgroeien en op smaak te komen. Precies zoals de natuur bedoeld heeft.

De basis blijft overeind
Natuurwinkel Nieuwe Stijl - InterieurBevlogen en passievolle ondernemers vormen samen met de natuur de basis voor de Natuurwinkel-formule. De formule gelooft dat de beste producten van de natuur en de eigenheid van de lokale ondernemer samen zorgen voor een eigentijdse, inspirerende en persoonlijke winkel. Natuurlijk blijft het vertrouwde, ruime biologische houdbare en versassortiment behouden net als het gebruik van duurzame winkelmaterialen en bedrijfskleding.

Inspelen op ontwikkelingen
Veranderingen in marktverhoudingen en consumentenwensen hebben geleid tot deze opfrisoperatie van de Natuurwinkel formule. De formule is opgericht in de jaren ’90. In 2007 zette Natuurwinkel een succesvolle refresh in om de winkels een frissere en modernere uitstraling te geven. Om de kracht van de formule te onderstrepen is het nu tijd voor een opfrisoperatie waarbij de basis van de formule en de eigenheid van de ondernemers beter tot hun recht komen.

Bas Sengers, nieuwe Natuurwinkelondernemer, bijt graag de spits af en opent de eerste Natuurwinkel Nieuwe Stijl. “Ik heb heel bewust voor de Natuurwinkel formule gekozen. Juist vanwege de kwaliteit, de aanwezigheid van veel kennis en ervaring én de ruimte voor eigen inbreng. Natuurwinkel is een sterke formule die al jarenlang klanten bindt. Met de nieuwe uitstraling kunnen we nog beter laten zien waar we goed in zijn. Wij zijn een echte biologische speciaalzaak met de beste producten uit de natuur”.

Natuurwinkel Nieuwe Stijl - InterieurJeremy Deacon, Managing Director Wessanen Benelux, is blij met deze opfrisoperatie van de formule Natuurwinkel. “Wessanen Benelux laat met deze aanscherping nadrukkelijk zien dat we doorgaan met investeren in deze formule. Wij vinden het belangrijk om samen met ondernemers in te spelen op marktontwikkelingen en een zo breed mogelijk draagvlak te creëren voor biologische producten. Deze aanscherping van de formule, waarbij iedere ondernemer zijn persoonlijke inbreng heeft, geeft aan dat wij samen met onze ondernemers klaar zijn voor de toekomst. De formule is een jas voor de ondernemer, of beter gezegd juist een maatpak. Want iedere ondernemer is anders”.

Natuurwinkels bieden het ruimste assortiment eerlijke, biologische producten, binnen een eigentijdse en inspirerende winkelomgeving. De Natuurwinkel richt zich op een brede doelgroep. Naast een loyale groep van biologisch bevlogen consumenten zullen ook light users zich thuisvoelen in de Natuurwinkel, juist omdat ambachtelijkheid wordt gecombineerd met eigenheid en eigentijdsheid.

Bron: Wessanen Benelux

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.