Naturals opent 3e winkel in de Bollenstreek

Datum: september 2, 2013

Per 1 september a.s. neemt Naturals alle activiteiten over van Bloemisterij Hans Groenewegen te Lisse. Wegens gebrek aan opvolging stopt Hans Groenewegen na 40 jaar met het familiebedrijf. Groenewegen Lisse is ruim 91 jaar een bekende Fleurop bloemenspeciaalzaak in de Bollenstreek. Op een nieuwe locatie in het centrum van Lisse wordt binnenkort de nieuwe Naturals vestiging geopend onder de naam Naturals Groenewegen Lisse. Hans Groenewegen zal nog enkele jaren actief zijn voor Naturals. “Zijn kennis en expertise van de lokale markt gaat daarmee niet verloren” aldus Mark Kolster, eigenaar van Naturals.Naturals opent in Lisse

De winkel in het ‘leukste dorp van Zuid-Holland 2013’ heeft als eerste bloemen winkel in Nederland een volledig op LED gebaseerd lichtplan gekregen. Het door Naturals in Duitsland ontwikkelde licht produceert veel minder UV en warmte dan conventionele winkelverlichting. Dit bevordert de kwaliteit van de bloemen.

Naturals is het eerste A-merk in bloemen en planten. Zij onderscheidt zich van de traditionele bloemenwinkel door haar inrichting en uitstraling, en de wijze waarin de klant centraal staat. De prijs kwaliteit verhouding bij Naturals is uniek. Mark Kolster: “we zijn de Bijenkorf onder de bloemenwinkels met HEMA prijzen en dus voor een breed publiek toegankelijk”. Uniek is het hoge rendement en verdienmodel van de winkels. “Ik ken geen bloemenspeciaalzaak die aan onze rendementseisen voldoet”, aldus Mark Kolster.

Op dit moment is Naturals met diverse bloemenspeciaalzaken in overleg. De tijd is rijp voor verdergaande samenwerking in de bloemendetailhandel” aldus Kolster die op 29 augustus jl. tijdens de opening van de Zomer Bloemen Tentoonstelling in de Grote Kerk te Naaldwijk sprak over het thema “vernieuwend samenwerken”. De vestiging in Lisse is de volgende stap in het laden van het merk Naturals binnen de Randstad. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.