Nap stopt na 90 jaar met DA

Datum: maart 12, 2013

Maar liefst 3 generaties lang heeft de familie Nap uit Mijdrecht haar DA drogisterij beheerd. Per 4 maart gaat de vestiging over in handen van DA ondernemer Jan Willem Nagel uit Amsterdam.

In 1923 startte grootvader Nap een kruidenierszaak in Mijdrecht. Na de verhuizing in de jaren ’50 en de specialisatie in drogisterijartikelen, draagt de winkel vanaf 1961 de naam DA. Op den duur gaat de winkel op zoon Bert Nap over en met 5 verbouwingen in de periode van 1968 tot 1998 wordt de winkel steeds groter en moderner. Dochter Ria neemt in 1997 als laatste de leiding over en vond het met de geplande nieuwbouw van winkelcentrum Molenhof een goed moment om de zaak te verkopen. “Het openen van een nieuwe DA op een splinternieuwe locatie is een mooi startpunt voor de nieuwe ondernemer”. Jan Willem Nagel is jaren regiomanager voor DA geweest en opende in 2007 zijn eerste DA-winkel in Amsterdam. De winkel in Mijdrecht wordt zijn tweede winkel.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_12_maart_2013.htm#danap 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.