MultiVlaai in andere handen

Datum: november 6, 2012

Gebakszaak MultiVlaai gaat na ruim 25 jaar in nieuwe handen over. De winkels met limburgse vlaaien zijn donderdag 1 november door Bakkersland verkocht aan investeringsmaatschappij Hermans Investments, bekend van snoepwinkelketen Jamin en de cd- en entertainmentwinkels van Music Store.

De 112 vestigingen van MultiVlaai worden geëxploiteerd door zelfstandige franchisenemers. Alle medewerkers van deze vestigingen gaan mee naar de nieuwe eigenaar, zodat er geen banen verloren gaan. Bakkersland denkt dat Hermans Investments beter in staat is het merk MultiVlaai uit te bouwen. “Wij zijn van mening dat MultiVlaai beter tot zijn recht zal komen binnen een organisatie met grote kennis van en ervaring met franchising”, laat directeur Eugène Scholten weten. “Daarnaast zal de samenwerking tussen Bakkersland en MultiVlaai zal worden voortgezet. We hebben een lange termijn samenwerkingsovereenkomst, waarbij we de productie en levering van de vlaaien vanuit onze bakkerij in Sevenum blijven verzorgen”, aldus Eugène Scholten.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_6_november_2012.htm#multivlaaifranchise 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.