Multimate Gieten opent Life and Garden shop-in-shop

Datum: maart 12, 2013

Op 7 maart opende Multimate Gieten de deuren van haar nieuwe shop-in-shop Life & Garden. Voor dit concept is de winkelruimte met meer dan 600 m² uitgebreid. Naast het doe-het-zelfassortiment van Multimate, ziet de klant voortaan ook planten en accessoires van Life & Garden. “Multimate wil met het nieuwe aanbod en de sprankelende presentatie van Life & Garden de moderne vrouw inspireren  en  haar  laten genieten van groen en sfeer in huis en tuin”, aldus een woordvoerder.

Bron: FranchisePlus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Multimate-Gieten-opent-Life-and-Garden-shop-in-shop.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.