MultiCopy niet in zwaar weer

Datum: oktober 16, 2012

Naar aanleiding van een artikel in het Financieele Dagblad stond in de Nationale Franchise & Formule Brief van week 40 vermeld dat MultiCopy in zwaar weer verkeerd. In reactie op dit persbericht heeft MultiCopy contact gezocht met First Formula om dit artikel te nuanceren.

De franchiseformule heeft in Nederland momenteel 75 vestigingen. Ondanks het faillissement van zes vestigingen tijdens de huidige recessie zegt Adriaan Theeuwes, marketing directeur van MultiCopy, dat dit positief af steekt bij de branchecijfers. “Bij MultiCopy is het aantal vestigingen de afgelopen vier jaar met slechts vijf procent gedaald terwijl branche breed liefst 35% van alle drukkerijen zijn gestopt.”

Adriaan Theeuwes: “Natuurlijk zijn er ook MultiCopy-vestigingen die het moeilijk hebben. Die krijgen alle ondersteuning die ze verdienen. We geloven echter dat de moeilijkste tijd achter ons ligt. Dat zien we ook bij onze collega’s van Sir Speedy en PIP in Amerika die ook onderdeel zijn van Franchise Services. De strategie en het dienstenpakket slaan aan bij onze doelgroep het MKB.” Bij ruim 50% van de vestigingen de omzet gemiddeld met meer dan 8% procent is gegroeid.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_16_oktober_2012.htm#multicopyfranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.