MultiCopy m4 herontdekt de bestaande klant

Datum: februari 22, 2012

Deze week is het negende nummer uitgekomen van m4, het MKB Marketing Magazine van MultiCopy. Dit nummer staat helemaal in het teken van de herontdekking van de vaste klant. Succesvolle bedrijven hebben een sterkere band met hun klanten en communiceren met hen dan ook beter, persoonlijker, relevanter en frequenter.

In m4, dat met een oplage van 200.000 stuks het grootste MKB managementblad van Nederland is, staan tips en interviews met onder meer Alexander van Slooten over de transformatie van zijn Wehkamp van afbetalingsmagazijn naar trendy online warenhuis met vaste klanten. Maar ook Pieter Zwart, medeoprichter van Coolblue over de warme deken die zij over hun klanten leggen. Verder Jasper van IJssel, CEO van Loyalty Lab over vaste klanten als kernwaarde van bedrijven, Bastiaan Ragas over fans en de band met een vast publiek en 2 hofleveranciers (Akkerman pennen en Van der Werf schilders) over honderdjarige klantentrouw.

Cover MultiCopy m4 magazine - nummer 9iPad
m4 wordt in controlled circulation verzonden aan 170.000 adressen. De overige 30.000 stuks worden via de MultiCopy vestigingen verspreid. m4 is ook als gratis app voor de iPad verkrijgbaar. Downloaden kan door als zoekopdracht MultiCopy m4 op te geven.

Bron: Franchise Services Europe

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.