MultiCopy kiest voor Cradle-to-Cradle papier

Datum: december 31, 1969

MultiCopy heeft een exclusieve samenwerking met de Van Gansewinkel Groep voor de distributie van Cradle-to-Cradle kantoorpapier. Dit printpapier is 100% gerecycled en gemaakt van oud papier dat onder meer bij veel MultiCopy vestigingen wordt opgehaald. Voor de productie van dit mooie witte papier komt geen boom te pas, wordt 72% elektriciteit en 83% water bespaard en wordt de CO2 emissie met 52% verlaagd.

Het papier is met name geschikt voor het printen van rapporten, manuals, naslagwerken en verslagen. Het papier heeft het zilveren Cradle-to-Cradle certificaat en staat daardoor op eenzame hoogte op de duurzaamheidsladder van papier.

Kleinverpakking
MultiCopy gebruikt het papier desgewenst voor printopdrachten, maar levert het ook in dozen van 2.500 vel A4 of A3 voor kantoorgebruik bij het MKB.

De keuze voor Cradle-to-Cradle papier ligt in het verlengde van de FSC certificering van MultiCopy. FSC papier wordt gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bossen en is leverbaar in tientallen kwaliteiten voor drukwerk. Het Van Gansewinkel papier is dan ook een welkome aanvulling voor digitale printopdrachten.

MultiCopy heeft een erg actief duurzaamheidsbeleid en is een van de founding partners van de Groene Zaak.

Bron: Franchise Services Europe

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.