MOOI Parfumerie viert jubileum

Datum: november 20, 2012

Afgelopen zaterdag 17 november vond het ‘Go Glitter Glamorous’ feest plaats ter ere van het vijf-jarig bestaan van MOOI parfumerie. Er waren meer dan 400 gasten aanwezig die stuk voor stuk schitterend gekleed waren voor de gelegenheid.

Het feest werd onder andere bezocht door vertegenwoordigers van cosmeticamerken en medewerkers van de parfumerie.

Directeur Peter van der Meer maakte ook gelijk gebruik van de gelegenheid om op deze avond de mooiste parfumerie van Nederland uit te roepen. Een vestiging uit Heerhugowaard ging uiteindelijk met de felbegeerde prijs naar huis. 

Ook waren er stands van merken als Estee Lauder, Dior en OPI aanwezig op het evenement waarbij de vrouwen zich helemaal konden laten vertroetelen.

Peter van der Meer sprak over een geslaagd evenement.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_20_november_2012.htm#mooigala

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.