Mooi lanceert Beauty Wasstraat tijdens Huishoudbeurs

Datum: februari 22, 2012

Tijdens de Huishoudbeurs kunnen vrouwen op een originele manier kennismaken met de nieuwste trends op het gebied van beauty en parfumerie. In samenwerking met franchiseformule Mooi parfumerie werd de eerste ‘Beauty Wasstraat van Nederland’ ontwikkeld. Net als bij een carwash, worden deelnemers een wasstraat in gereden, waar ze achtereenvolgens een huidadvies, een nagel behandeling, een flash make-up behandeling en een parfumdouche  krijgen. Het Beauty Wasprogramma duurt ongeveer 20 minuten en is voor de bezoekers van de Huishoudbeurs gratis. De inspiratiebron voor het wasprogramma is een beauty onderzoek dat Mooi Parfumerie en de Huishoudbeurs samen uitvoerden onder 2.000 Nederlandse vrouwen. Begin 2007 openden de eerste 5 vestigingen van Mooi. Inmiddels zijn er 40 winkels, waaronder 2 eigen winkels op  de NS stations Amsterdam en Leiden.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Mooi-lanceert-Beauty-Wasstraat-tijdens-Huishoudbeurs.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.