Mondriaan officieel franchisenemer van Dr. Leo Kannerhuis

Datum: juli 12, 2012

Vanaf 1 september is Mondriaan Kinderen en Jeugdigen officieel franchisenemer van het Dr. Leo Kannerhuis, expertisecentrum voor autismespectrumstoornissen (ASS) in Nederland. Hiermee komt de integrale autismehulpverlening in Limburg in een stroomversnelling. In 2006 heeft het Dr. Leo Kannerhuis, centrum voor autisme, in samenwerking met het Ministerie van VWS een plan van aanpak ontwikkeld om te komen tot een regionale spreiding van het behandelaanbod voor mensen met autisme in Nederland. In dit plan van aanpak ontwikkelen eerste- en tweedelijns zorginstellingen uit zes regio’s in Nederland middels een franchiseconstructie en met inbreng van de kennis en ervaring van het Leo Kannerhuis, een dergelijk specialistisch aanbod voor autisme. Per 1 september vult Mondriaan Kinderen en Jeugdigen de lijst van franchisenemers in Nederland officieel aan. De andere franchisepartners van het Dr. Leo Kannerhuis Nederland zijn GGZ NHN, Lentis, Leo Kannerhuis Brabant, Altrecht/SBWU. Ook Parnassia zal zich binnenkort aansluiten.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Mondriaan-officieel-franchisenemer-van-Dr-Leo-Kannerhuis.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.