Mobile Service Centre opent vestiging Den Haag-Leidschenveen

Mobile Service Centre, een groeiende franchiseformule gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets van alle merken, heeft gisteren wederom een franchiseovereenkomst gesloten. Franchisenemer Cliff Mansour wordt binnenkort door ons opgeleid tot Certified Engineer en hij zal naar verwachting in december 2017 de deuren openen van zijn franchisevestiging in DEN HAAG – LEIDSCHENVEEN om van daaruit de markt te bedienen bij de reparatie van smartphones en tablets van alle mogelijke merken.

Cliff Mansour werd 54 jaar geleden geboren in Suriname. Hij is gehuwd en vader van een dochter. Al geruime tijd heeft Cliff in Den Haag een eigen onderneming die is gespecialiseerd in Computer Hardware & Software Services. Op dit moment is hij voornamelijk als (ZZP) monteur en installateur werkzaam voor ZIGGO. Cliff heeft een opleiding HBO elektro- techniek en als hobby heeft hij inmiddels al wat ervaring opgedaan in de reparatie van smartphones. Een mooie basis om binnenkort door ons opgeleid te mogen worden tot Certified Engineer. De “ontzorging” in ons concept en het deelgenoot willen zijn van een landelijke professionele organisatie waren essentieel in de besluitvorming van Cliff.

Wij danken Cliff voor het in ons gestelde vertrouwen, feliciteren hem van harte met zijn 54e verjaardag morgen en wensen hem heel veel succes met zijn nieuwe onderneming Mobile Service Centre


Over Mobile Service Centre

Mobile Service Centre repareert al geruime tijd voor consumenten, bedrijven en verzekeraars. De klanten zijn niet alleen tevreden over de professionaliteit en service, maar vooral over de snelheid waarmee de diensten worden aangeboden. Alle services (reparatie, onderhoud, upgrade en software download) aan smartphone of tablet vinden plaats met (zo mogelijk) originele onderdelen, wat een storingsvrije werking tot een maximum garandeert. Voor de verschillende smartphone modellen zijn (meestal) voldoende onderdelen aanwezig om een ‘’klaar terwijl u wacht service’’ aan te bieden. Niet onbelangrijk is de 24/7 service die wordt aangeboden waarmee Mobile Service Centre zich enorm onderscheidt met name in de zakelijke markt.

 

DELEN

Franchiseformule: Mobile Service Centre

GERELATEERD NIEUWS

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.