Mobile Service Centre opent ook in Amsterdam ZO

Mobile Service Centre, een groeiende franchiseformule gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets van alle merken, heeft vanochtend wederom een franchise-overeenkomst gesloten. Franchisenemer Eduard Kasanwidjojo wordt binnenkort door ons opgeleid tot Certified Engineer en hij zal naar verwachting in oktober 2017 de deuren openen van zijn franchisevestiging in Amsterdam-Zuidoost om van daaruit de markt te bedienen bij de reparatie van smartphones en tablets van alle mogelijke merken.  

Eduard Kasanwidjojo werd 59 jaar geleden geboren. Al vrij snel na zijn hbo-opleiding werktuigbouwkunde startte Eduard zijn eigen onderne-ming. De laatste jaren is hij met name actief geweest binnen de branche Vastgoed en werkte hij voorts als managementconsul-tant op projectbasis voor diverse (voornamelijk MKB-) opdrachtgevers. Hij heeft met zijn MSC-vestiging in onze hoofdstad grootse plannen. Zijn zoon Jordi, die op dit moment Rechten studeert aan de VU in Amsterdam, zal eveneens worden opgeleid tot Certified Engineer om zijn vader operationeel te kunnen assiste-ren. De “ontzorging” in ons concept en het standpunt “zelfstandig maar niet alleen” waren essentieel in de besluit-vorming van Eduard.    

Wij danken Eduard voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen hem heel veel succes met zijn onderneming Mobile Service Centre AMSTERDAM ZUIDOOST.

Mobile Service Centre repareert al geruime tijd voor consumenten, bedrijven en verzekeraars. De klanten zijn niet alleen tevreden over de professionaliteit en service, maar vooral over de snelheid waarmee de diensten worden aangeboden. Alle services (reparatie, onderhoud, upgrade en software download) aan smartphone of tablet vinden plaats met (zo mogelijk) originele onderdelen, wat een storingsvrije werking tot een maximum garandeert. Voor de verschillende smartphone modellen zijn (meestal) voldoende onderdelen aanwezig om een ‘’klaar terwijl u wacht service’’ aan te bieden. Niet onbelangrijk is de 24/7 service die wordt aangeboden waarmee Mobile Service Centre zich enorm onderscheidt met name in de zakelijke markt.

Na een gedegen opleiding en uitgebreide praktijktraining zijn de service engineers in alle vestigingen gecertificeerd. Hiermee zijn ze in staat om op een professionele manier het probleem/defect aan het toestel te analyseren en vervolgens deskundig en snel te repareren.  

Door de kwaliteit van de originele onderdelen en de gecertificeerde monteurs geeft Mobile Service Centre een garantie van 12 maanden op de uitgevoerde werkzaamheden.

Naast service op de vestigingen door Mobile Service Centre is het ook mogelijk om dit op locatie van de klant te doen. Dit biedt met name voor de zakelijke markt en dan speciaal voor bedrijven met meerdere smartphones of tablet toestellen in de organisatie unieke mogelijkheden.

Naast de kwaliteit en service, zorgt Mobile Service Centre ook voor een milieuvriendelijke manier van afvoeren van het afval dat ontstaat bij de service van uw smartphone of tablet. Uiteraard kunt u ook terecht voor de inlevering van uw oude en/of defecte apparaat dat vervolgens milieuvriendelijk zal worden afgevoerd.

U kunt binnenkort 7 dagen per week terecht bij Mobile Service Centre AMSTERDAM-ZUIDOOST en via de website (www.mobileservicecentre.eu) alsdan uw afspraak inplannen. Mocht u een afspraak willen inplannen buiten de kantoortijden, dan kunt u telefonisch contact opnemen via 085- 536 36 37 of per email via [email protected] .

De uiteindelijke vestigingslocatie van Mobile Service Centre AMSTERDAM-ZUIDOOST zullen wij publiceren op onze website zodra deze bekend is.

Gratis parkeren voor de deur is mogelijk bij al onze vestigingen. 

DELEN

Franchiseformule: Mobile Service Centre

GERELATEERD NIEUWS

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.