Mobile Service Centre: ook voor vrouwen!

Eerder deze week berichtten wij u al over de opening van een nieuwe vestiging voor Mobile Service Centre (MSC) in Hardenberg. Het gaat hard met de expansie want MSC heeft deze week nog een franchiseovereenkomst gesloten. En dit betreft een primeur! De nieuwe franchisenemer is namelijk de eerste vrouwelijke vestigingseigenaar binnen de groep. Marie-Claire Beerens wordt vanaf komende week samen met één van haar medewerkers door MSC opgeleid tot Certified Engineer. Zij zal naar verwachting medio februari 2018 haar franchisevestiging in Bladel als “shop-in-shop” onderbrengen in het pand van haar huidige (telecom)onderneming “Call-Us” om van daaruit de markt ook te bedienen met reparatie van smartphones en tablets.

Marie-Claire Beerens is 41 jaar geleden geboren in Valkenswaard en zij is moeder van een dochter. Na de afronding van haar HBO studie Verpleegkunde in Eindhoven is zij rechtstreeks in de telecombranche terecht gekomen. Zij is thans de trotse eigenaar van maar liefst 2 telecommunicatiewinkels “Call-Us” die zijn gevestigd in respectievelijk Eersel (sinds 2007) en Bladel (sinds 2013). Binnen “Call-Us” worden al geruime tijd smartphones en tablets gerepareerd. Thans acht deze gedreven onderneemster de tijd rijp voor een verdergaande professionalisering van de reparatie-activiteiten. In de overtuiging dat haar volledige zelfstandigheid behouden blijft, onderkent Marie-Claire de toegevoegde waarde van MSC voor haar onderneming: “Samen sta je sterk”. Wij wensen Marie-Claire veel succes met haar nieuwe (reparatie)onderneming!

 

Franchisenemer worden?

Meer informatie om aan te sluiten als franchisenemer bij Mobile Service Centre vindt u hier

 

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.