Mobile Service Centre ook open in Spijkenisse

Mobile Service Centre, een groeiende franchiseformule gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets van alle merken, heeft onlangs wederom een franchiseovereenkomst gesloten. Franchisenemer Robin Koster is inmiddels door ons opgeleid tot Certified Engineer en hij is al een aantal weken als stagiaire werkzaam geweest binnen onze organisatie. Daarnaast heeft hij met veel verve en enthousiasme zijn erg mooie franchisevestiging in SPIJKENISSE ingericht en is thans volledig operationeel om de markt te bedienen bij de reparatie van smartphones en tablets van alle mogelijke merken.

Robin Koster werd 26 jaar geleden geboren in Zwijndrecht en is thans samen met zijn vriendin Debbie woonachtig in Spijkenisse. Hij heeft na zijn HBO opleiding geluids- technicus diverse functies in het bedrijfsleven verricht laatstelijk als magazijnmeester bij het concern Mennens Groep, dé specialist op het vlak van staalkabel, hijs- en hefmiddelen en valbeveiliging. Zijn grote hobby’s zijn Kitesurfen en muziekproducties maken o.a. als diskjockey. In zijn woonhuis te Spijkenisse prijkt een uiterst profes- sionele muziekstudio. Het is al jarenlang zijn grote wens een eigen onderneming te starten waarbinnen hij techniek met klantenservice kan combineren. Ons franchiseconcept sluit erg goed aan bij deze wens. Wij danken Robin voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen hem heel veel succes met zijn onderneming Mobile Service Centre SPIJKENISSE.

Mobile Service Centre repareert al geruime tijd voor consumenten, bedrijven en verzekeraars. De klanten zijn niet alleen tevreden over de professionaliteit en service, maar vooral over de snelheid waarmee de diensten worden aangeboden. Alle services (reparatie, onderhoud, upgrade en software download) aan smartphone of tablet vinden plaats met (zo mogelijk) originele onderdelen, wat een storingsvrije werking tot een maximum garandeert. Voor de verschillende smartphone modellen zijn (meestal) voldoende onderdelen aanwezig om een ‘’klaar terwijl u wacht service’’ aan te bieden. Niet onbelangrijk is de 24/7 service die wordt aangeboden waarmee Mobile Service Centre zich enorm onderscheidt met name in de zakelijke markt.

Na een gedegen opleiding en uitgebreide praktijktraining zijn de service engineers in alle vestigingen gecertificeerd. Hiermee zijn ze in staat om op een professionele manier het probleem/defect aan het toestel te analyseren en vervolgens deskundig en snel te repareren.

Mobile Service Centre mag sinds kort de titel ‘erkend elektrotechnisch installatiebedrijf’ voeren. Met deze erkenning laat Mobile Service Centre zien dat het reparaties aan Smartphones en tablets snel en vakkundig uitvoert, met extra zekerheden voor de consument. Een onafhankelijke organisatie stelt na jaarlijkse kwaliteitscontroles steeds opnieuw vast of het bedrijf aan de strenge regels voldoet om deze titel te mogen dragen. Kwaliteit is hier dus geen loze kreet maar een belofte. De erkenning van elektrotechnische reparatiebedrijven is een initiatief van UNETO-VNI. De titel geeft klanten extra garantie dat hun apparaat bij deze bedrijven in goede handen is.

Door de kwaliteit van de originele onderdelen en de gecertificeerde monteurs geeft Mobile Service Centre een garantie tot 12 maanden op de uitgevoerde werkzaamheden.

Naast service op de vestigingen door Mobile Service Centre is het ook mogelijk om dit op locatie van de klant te doen. Dit biedt met name voor de zakelijke markt en dan speciaal voor bedrijven met meerdere smartphones of tablet toestellen in de organisatie unieke mogelijkheden.

Naast de kwaliteit en service, zorgt Mobile Service Centre ook voor een milieuvriendelijke manier van afvoeren van het afval dat ontstaat bij de service van uw smartphone of tablet. Uiteraard kunt u ook terecht voor de inlevering van uw oude en/of defecte apparaat dat vervolgens milieuvriendelijk zal worden afgevoerd.

U kunt vanaf heden 7 dagen per week terecht bij Mobile Service Centre SPIJKENISSE en via de website (www.mobileservicecentre.eu ) uw afspraak inplannen. Mocht u een afspraak willen inplannen buiten de kantoortijden, dan kunt u telefonisch contact opnemen via 0181-727026 of per email via [email protected]

De vestigingslocatie van Mobile Service Centre SPIJKENISSE is: Curieweg 16

3208 KJ SPIJKENISSE

Gratis parkeren voor de deur is mogelijk bij al onze vestigingen.

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.