Mobile Service Centre breidt uit in België

Mobile Service Centre, de snelstgroeiende franchiseformule van Nederland gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets van alle merken, heeft afgelopen week een franchiseovereenkomst gesloten voor de opening van de 4e vestiging alweer in België. Franchisenemer Arno Sahm wordt in Maart 2018 opgeleid tot Certified Engineer en zal naar verwachting in mei 2018 de deuren openen van zijn franchisevestiging in Knokke-Heist om van daaruit de markt te bedienen bij de reparatie van smartphones en tablets van alle mogelijke merken.

Arno Sahm is 23 jaar jong. Op dit moment is hij werkzaam in de haven van Zeebrugge waar hij voornamelijk belast is met het plaatsen van internationaal te verschepen auto’s op schepen. Arno is afkomstig uit een ondernemersgezin. Zijn ouders hebben al jarenlang een horeca-etablissement op het strand van Knokke-Heist. Het was al geruime tijd Arno’s grote wens om ook zelfstandig ondernemer te worden. Door tussenkomst van Maxim Vanslembrouck, de franchisenemer Mobile Service Centre in Brugge-Oost, kwam hij met de formule in contact. De hoogwaardige kwaliteit van de technische opleiding en de ontzorging en de begeleiding die hij van Mobile Service Centre krijgt, waren voor hem van doorslaggevende aard in zijn besluitvorming om een franchise te verwerven.

Ook franchisenemer worden bij Mobile Service Centre?

Bekijk hieronder het formuleprofiel met meer informatie en reageer direct online om in contact te worden gebracht met deze franchisegever.

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.