Minderheidsbelang Sligro in intertnetwinkel

Datum: januari 15, 2013

Sligro Food Group heeft een minderheidsbelang van 49% genomen in de nieuwe internetwinkel en afhaalservice Superdirect.com. Sligro wordt zowel aandeelhouder als leverancier van de internetwinkel.

De supermarkt van het concern EMTE gaat waarschijnlijk niet op korte termijn samenwerken met Superdirect.com. Via deze start-up van een andere onderneming kiest Sligro ervoor om ervaring op te doen met ecommerce en distrbutie via afhaalpunten. Oprichter van het afhaalbedrijf Peter Pompen zegt al anderhalf jaar bezig te zijn met de opzet van Superdirect.com. “Klanten moeten bij het bedrijf hun boodschappen kunnen afhalen, zonder dat er contact is met een medewerker. Waar het eerste afhaalpunt komt is nog niet bekend. Bij meerdere gemeentes liggen aanvragen voor een vergunning.” In de online supermarkten branche heeft momenteel alleen Ahold afhaalpunten en een bezorgservice. Voor zover bekend start Superdirect.com geen bezorgservice.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_15_januari_2013.htm#sligro

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.