Met wie ga jij naar BED?

Datum: oktober 16, 2012

Het uitgaanspubliek van Breda kan zich vanaf nu ook tot diep in de nacht in BED vermaken. Rotterdams leukste uitgaansgelegenheid heeft nu namelijk ook een vestiging geopend in het zuiden des lands: BED Breda is een feit. Al meer dan tien jaar is horecagelegenheid BED een begrip in Rotterdam. De reden van dit succes is een combinatie van kwaliteit, sfeer en beleving, een formule die ook in BED Breda toegepast wordt. In een prachtig authentiek pand aan de levendige Vismarktstraat kunnen Bourgondiërs en mensen die van een feestje houden nu ook genieten van de heerlijke keuken en de gezelligheid van BED. Het nieuwe BED, dat overigens staat voor Bar Eten Drinken, is gehuisvest in een prachtig klassiek pand dat gelegen is een gezellige uitgaansbuurt. Op het riante terras kunnen gasten zich alleen al aangenaam bezighouden met mensen kijken, want er wandelt heel wat publiek langs.

Brabantse gezelligheid
Omdat Brabanders wel van een beetje gezelligheid houden, is het interieur van BED Breda iets knusser dan van de Rotterdamse vestiging. Wat overigens niet betekent dat er Perzische tapijtjes op de tafels liggen, het interieur is modern en stijlvol, licht en warm. De ruimte is ingedeeld in een gedeelte waar gegeten kan worden en een gedeelte waar gedanst kan worden tot in de vroege uurtjes. Daardoor is BED voor iedere gelegenheid geschikt, of het nu een uitgebreid driegangen diner is, een cocktailavond met vriendinnen, een gezellige lunch of dansen tot diep in de nacht. Het midden van de zaak wordt gedomineerd door een grote ronde bar. Bijzonder: in het torentje van het klassieke pand is een kleine cocktailbar te vinden. Als Breda naar BED gaat, betekent dat tegenwoordig dat de nacht nog lang niet voorbij is!

Menu met verrassingen
Gasten kunnen bij BED ook heel goed voor een lunch of een etentje terecht. Wie slim is, kiest voor een tweegangen menu, waarbij de gast voor € 19,90 zelf een voor- en hoofdgerecht of een hoofd- en nagerecht van de kaart mag kiezen. Voor € 24,90 kan de gast drie gangen van het menu uitzoeken. De kaart kenmerkt zich door een paar klassiekers zoals een Caesar salade en een steak tartaar, maar ook door gerechten die net even anders zijn, zoals soepen geserveerd in een broodbol. Eten in BED zonder te hoeven slapen in de kruimels, wat wil je nog meer?

Bron: BED Breda

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.