Meer Vegetarische Slager franchisers

Datum: januari 29, 2013

De Vegetarische Slager breidt snel uit in het buitenland. In Portugal en Finland zijn al franchisenemers van start gegaan. In Noorwegen, Canada, Luxemburg en Duitsland zijn ook vergevorderde gesprekken gaande.

Het aantal verkooppunten van De Vegetarische Slager is in twee jaar tijd opgelopen naar ongeveer 500. Jaap Korteweg, directeur van De Vegetarische Slager, begon twee jaar geleden met een winkel in Den Haag. De Vegetarische Slager is in korte tijd flink gegroeid en zal voorlopig blijven uitbreiden. “Ik wil de grootste van de wereld worden”, aldus Korteweg.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_29_januari_2013.htm#vegaslager

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.