McMood winnende burger bij campagne McDonalds

Datum: september 19, 2012

De McMood van James Zeelenberg uit Utrecht is de winnende burger van de eerste co-creatiecampagne van McDonald’s Nederland. Martijn Krabbé, jurylid en presentator van de finale, maakte dit afgelopen maandag bekend, samen met Debbie de Wagenaar, directeur communicatie McDonald’s Nederland. De McMood, met onder andere spiegelei en McDonald’s Fritessaus, is sinds gisteren verkrijgbaar in de McDonald’s restaurants in Nederland. Na ruim 744.000 stemmen van het Nederlandse publiek, een jureringsronde en een laatste test door een consumentenpanel, kwam de McMood uit meer dan 114.000 inzendingen naar voren als winnaar van De Bekendste Burger.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/McMood-winnende-burger-bij-campagne-McDonalds.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.