McDonald’s wederom het grootste horecabedrijf in Nederland

Datum: mei 31, 2012

Deze week werd bekendgemaakt dat McDonald’s Nederland wederom op de eerste plaats is geëindigd in de Misset Horeca Top 100 van Grootste Bedrijven en Merken. McDonald’s investeert ruim 40 miljoen in nieuwe restaurants, in- en exterieurs, dubbele Drivelanes en Easy Order kiosken in haar 228 restaurants. De top 100 is de jaarlijkse graadmeter die toont waar topondernemingen staan ten opzichte van elkaar. McDonald’s, vorige maand nog genoemd als één van de beste werkgevers van Nederland, kan zich ook het grootste horecabedrijf van Nederland noemen.

Jo Sempels, algemeen directeur van McDonald’s Nederland, is trots op de eerste plek in de Misset Horeca Top 100: “Ruim 40 jaar bieden wij onze gasten de beste kwaliteit en een gevarieerd menu. We krijgen dit voor elkaar door ons assortiment voortdurend uit te breiden met innovatieve producten van hoge kwaliteit, maar ook door onze restaurants een eigentijdse uitstraling te geven. Ik ben trots dat we ook dit jaar weer als nummer 1 zijn geëindigd. Ons succes is grotendeels te danken aan de inzet en het enthousiasme van onze medewerkers. De 17.000 medewerkers die in onze restaurants in Nederland werken, vormen de kern van onze organisatie.”

Over McDonald’s
In Nederland heeft McDonald’s 228 restaurants, die wekelijks door zo’n 3 miljoen gasten worden bezocht. Ruim 17.000 medewerkers vormen de kern van de organisatie. Het streven naar kwaliteit in alle facetten van de bedrijfsvoering staat centraal. Dit heeft McDonald’s vertaald in de visie Good Food Fast. McDonald’s biedt iedere gast op elk gewenst moment de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze.

Bron: McDonald’s Nederland

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.