McDonalds ontvangt als 1e GreenBuilding Partner certificaat

Datum: november 28, 2012

McDonald’s restaurant Amsterdam Zuidoost ontvangt als eerste gebouw in Nederland het GreenBuilding Partner certificaat van de Europese Commissie. Tevens is dit het eerste McDonald’s restaurant in Europa met deze status. Het restaurant draagt met diverse maatregelen bij aan de Europese ambitie om klimaatverandering tegen te gaan en dient als voorbeeld voor de uitrol van energiebesparende oplossingen bij andere McDonald’s restaurants in Nederland. McDonald's Amsterdam Zuid-Oost.“Dit certificaat is voor ons een erkenning van de structurele verduurzaming van onze restaurants. Focus op minder energieverbruik, minder CO2-uitstoot en afvalreductie is verankerd in onze bedrijfsvoering”, aldus Jo Sempels, algemeen directeur McDonald’s Nederland. “Ook in de toekomst zetten we onverminderd in op innovatieve en praktische duurzaamheidsoplossingen in de 231 McDonald’s restaurants in Nederland.”

Bron: FranchisePlus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/McDonalds-restaurant-ontvangt-als-eerste-gebouw-in-Nederland-Europees-duurzaamheidcertificaat.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.