McDonalds Nederland opent 236e restaurant in Osdorp

Datum: augustus 27, 2013

McDonald’s restaurant Osdorp McDrive is gisteren feestelijk geopend in het bijzijn van Achmed Baâdoud, stadsdeelvoorzitter Amsterdam Nieuw-West. Het nieuwe restaurant biedt 107 nieuwe arbeidsplaatsen in de directe omgeving en is voorzien van de meest actuele innovaties op het gebied van duurzaamheid. Debbie de Wagenaar, Directeur Corporate Communicatie bij McDonald’s Nederland: “Wij zijn trots om vandaag ons 236ste restaurant te openen en zijn zeer tevreden met het resultaat. Het nieuwe restaurant heeft de laatste innovaties op het gebied van duurzaamheid, waaronder zuinige installaties met warmteterugwinning en warmtepompen, maar ook LED-verlichting en watervrije urinoirs die per stuk maar liefst 115.000 liter water per jaar besparen.”

McDonald’s restaurant Osdorp McDrive feestelijk geopend (V.l.n.r.: Achmed Baâdoud, Debbie de Wagenaar en Cees van der Veldt)

Cees van der Veldt, Franchisenemer McDonald’s Osdorp McDrive: “De totstandkoming van het restaurant is het resultaat van een prettige samenwerking met de gemeente. Daarnaast verwelkomen we 107 nieuwe medewerkers uit de directe omgeving.”

Lokale gift

Als dank voor de prettige samenwerking overhandigde Cees van der Veldt een cadeau voor de gemeente Amsterdam aan Achmed Baâdoud. “Wij doen graag wat terug voor de maatschappij waar wij deel van uit maken”, vertelt Van der Veldt. “Daarom schenken wij een bedrag aan de gemeente Amsterdam voor een zwem-instuif-middag in het Sloterparkbad. Hier kunnen kinderen uit Nieuw-West op een speelse manier kennismaken met alle vormen van zwemmen.” De zwem-instuif-middag zal voorafgaand aan de Amsterdam Swim Cup in december worden gehouden.

Stadsdeelvoorzitter Achmed Baâdoud is enthousiast over de komst van het nieuwe restaurant: “De komst van de McDonald’s biedt nieuwe arbeidsplaatsen voor Amsterdam, waar ik bijzonder verheugd over ben. De medewerkers komen uit de directe omgeving, dus dat is een goede ontwikkeling voor Nieuw-West. Daarnaast zijn wij blij met de waardecheque voor de zwem-instuif-middag. Dat gaan we goed besteden.”

Het McDonald’s restaurant Osdorp is zeven dagen per week geopend van 8:00 uur ‘s ochtends tot 01:00 uur ’s nachts en op vrijdag en zaterdag tot 03:00 uur ’s nachts.

Over McDonald’s Nederland

In Nederland heeft McDonald’s nu 236 restaurants, die wekelijks door zo’n 3 miljoen gasten worden bezocht. Ruim 17.000 medewerkers vormen de kern van de organisatie. Het streven naar kwaliteit in alle facetten van de bedrijfsvoering staat centraal. McDonald’s wil iedere gast op elk gewenst moment de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze bieden.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.