McDonalds medewerkers halen diploma McDonalds Academy

Datum: oktober 30, 2012

Bijna driehonderd McDonald’s medewerkers ontvingen vorige week hun officiële diploma van de McDonald’s Academy. Daarmee hebben zij een landelijk erkend mbo-diploma op zak. De McDonald’s Academy is het eigen opleidingstraject van McDonald’s, waarbij medewerkers praktijkkennis opdoen in het restaurant en daarnaast een opleiding volgen aan het Fastservice Opleidingscentrum. Sinds het bestaan van de opleiding ontvingen 824 medewerkers van McDonald’s een diploma.

De deelnemers die dit jaar zijn afgestudeerd, werken bij McDonald’s restaurants verspreid door het land. McDonald’s streeft ernaar om in 10 jaar tijd 10% van haar ruim 17.000 medewerkers deel te laten nemen aan een gecertificeerd opleidingstraject.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_30_oktober_2012.htm#mcdonaldacademy

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.