McDonalds lanceert Augmented Reality app

Datum: januari 29, 2013

McDonald’s heeft een app ontwikkeld waarmee de klant kan zien welke ingrediënten er in de maaltijden zitten en waar deze vandaan komen.

Voor als nog is de app “TrackMyMacca’s” alleen in Australië bruikbaar.  De app laat inwoners van Australië zien wat er vooraf gaat aan hun McDonald’s maaltijd. De app gebruikt augmented reality om op een interactieve manier informatie te geven over het eten van McDonald’s. Dit is een interessante manier om een band te scheppen tussen het merk McDonald’s en de klant. Of de app ook ontwikkeld wordt voor Nederlandse McDonald’s liefhebbers is nog onduidelijk.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_29_januari_2013.htm#mactrack

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.