McDonalds grijpt hard in na slechte oktobermaand

Datum: november 25, 2012

McDonald’s heeft besloten om Jan Fields, CEO van McDonald’s Verenigde Staten, te ontslaan. Dit naar aanleiding van de slechte oktobermaand waarin voor het eerst sinds 2003 een daling in de cijfers te zien was.

Het ontslag van Fields is de eerste grote stap van McDonalds als antwoord op de macro-economische ‘uitdagingen’, zoals langzame groei en het dalende consumentenvertrouwen, schrijft website Nation’s Restaurant News. Fields begon 35 jaar geleden als restaurantmedewerker en werkte zich op tot CEO van McDonald’s USA. Ze bedacht onder andere de vermelding van het aantal calorieën op de menu’s. Fields taken worden overgenomen door Jeff Stratton, die ook ooit begon als medewerker.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_20_november_2012.htm#mcdonalds

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.