Masterclass Flex Uitzendwerk groot succes

Datum: mei 28, 2012

Op 7, 8 en 9 mei jl. heeft Flex Uitzendwerk voor de tweede keer dit jaar de Masterclass Flex Uitzendwerk voor startende franchise ondernemers gegeven. De masterclass telde dit keer maar liefst 13 deelnemers! De training werd gegeven op de prachtige trainingslocatie van Flextrain in Haarlem.

Tijdens de 3 daagse masterclass zijn door sprekers van verschillende bedrijven onderwerpen behandeld die voor het succesvol starten van een uitzendkantoor van groot belang zijn. Na afloop van de masterclass is de kick-off gegeven voor een periode van intensieve begeleiding voor deze groep. Als enige franchiseorganisatie in Nederland durft Flex Uitzendwerk zijn franchisenemers een break-even-garantie te geven waarin staat dat zij binnen 6 maanden gegarandeerd op B.E.P.-niveau zullen draaien.

V.l.n.r. Erwin Keijzer, Andre Roekiman, Tony Merkelbach, Carlo Maessen, Roel de Jager, Sezer Yilmaz, Reyer Morren, Pearl Bouterse, Aalt Koopman, Frits Klok, Amar Khan, Eerko Hartman, Lars Smit, Gosia Sobczyk, Frans Kragten.Ook de eerste terugkomdag op 24 mei jl. in Almere ten kantore van Flex Uitzendwerk Flevoland was een groot succes. Ieder kantoor vertelde vol trots over zijn eigen successen en er waren uiteraard weer vele vragen. De groep nieuwe starters vormt een hecht geheel. Iedere starter wordt gecoacht door één van de ‘senior’ kantoren van Flex Uitzendwerk. Deze kantoren verzorgen de dagelijkse operationele begeleiding. Daarnaast is er begeleiding door een professioneel hoofdkantoor, een administratieve backoffice en een externe ICT dienstverlener.

Momenteel wordt er intensief samengewerkt tussen de kantoren. Er zijn in diverse regio’s initiatieven gepland voor een gezamenlijk commerciële aanpak. Flex Uitzendwerk telt momenteel 14 kantoren en daar komen nog 5 niet gestarte deelnemers bij. Vanaf 1 augustus zal op 19 plaatsen in Nederland een kantoor van Flex te vinden zijn. In september en december staan de nieuwe masterclasses gepland. Flex verwacht dat dit jaar het 40-ste kantoor geopend zal worden.

Bron: Flex Uitzendwerk

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.