Massa bezoekers bij The Read Shop Express

Datum: maart 5, 2013

Nadat The Read Shop Express Delden eind juli 2012 de koopovereenkomst sloot, begonnen de werkzaamheden in het oude stadhuis drie maanden later. Afgelopen week werden de deuren geopend en de drukte was enorm.

Sinds 2006 was franchisenemer Gerrit Holtvoort al geïnteresseerd in het oude stadhuis. Destijds wilde de gemeente echter nog niet verkopen omdat een bestemming voor het gebouw nog onderzocht werd. Vier jaar later kon men zich inschrijven met plannen voor het oude stadhuis en The Read Shop Express kwam als winnaar uit de bus. Na het jarenlange proces was de lokale belangstelling groot: “Vrijdag en zaterdag hadden we in totaal 1300 betalende klanten in de winkel. Dat is maar liefst 20% van de Deldense bevolking! Mensen zijn enthousiast over de ruime opzet en de overzichtelijke inrichting.” Door de verdubbeling van de oppervlakte naar 300 m2 is het dan ook een totaalwinkel geworden met een uitgebreid assortiment van onder andere boeken, tijdschriften, kaarten, cadeauartikelen en tabak.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_5_maart_2013.htm#readshopexpress

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.