Martijn Wessels nieuwe franchisenemer Be Event Group

Datum: juni 12, 2012

Martijn Wessels is sinds 1 mei franchisenemer van Be Event Group. De locatie is Hoek van Holland onder de toepasselijke naam Be Shore Events. Zijn vriendin attendeerde hem op de formule. Zij was namelijk aanwezig op een vrijgezellenavond die georganiseerd werd door Be Event Group en dit leek haar wel iets voor Martijn. Hij was meteen enthousiast en begon zich te verdiepen in de mogelijkheden.

Hij zegt hierover: “Het concept sprak me erg aan, maar het was een sprong in het diepe. Ik werkte bij een groot bedrijf en heb ook een gezin. Na lang wikken en wegen heb ik me toch aangemeld en hier geen seconde spijt van gehad, er was meteen een klik met de formule. Ik heb in principe weinig ervaring in de branche maar met de hulp van de overkoepelende organisatie en een stagiair in dienst gaat het tot nu toe geweldig.”

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_12_juni_2012.htm#be_event_group 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.