Margot Romeijn naar Euretco Wonen

Datum: december 18, 2012

Margot Romeijn gaat per 1 januari 2013 aan de slag bij Euretco Wonen. Ze wordt operationeel eindverantwoordelijk voor alle meubelactiviteiten en krijgt de vrijheid om de bij Euretco aangesloten zelfstandig ondernemers op een concurrerende en kwalitatieve wijze labels en concepten aan te bieden die de positionering van de ‘local hero’ versterken.

Romeijn heeft een uitgebreid track record in de woonbranche. Ze werkte naast haar managementstudie aan de VU Amsterdam als parttime verkoopster bij Trendhopper en Profijt Meubel, waar ze even later Formulemanager werd. In de jaren na haar studie maakte ze carrière bij Piet Klerkx, waar ze tussen januari 2004 en juni 2008 Hoofd Verkoop was en vanaf juli 2008 tot recent de functie van Commercieel Directeur vervulde van zowel Piet Klerkx als Sanders Meubelstad.

Maarten Bakker, directeur Euretco Wonen: “Met de komst van Margot hebben we onze ambities ten aanzien van kwaliteit en kennis op het gebied van meubelen gecompleteerd. Margot zal samen met Peter van Schie en de overige MT-leden de uitdaging invullen om onze ondernemers in de komende jaren met een concurrerend actueel productaanbod en winkeladvies de juiste positie in de markt te kunnen laten innemen.”

Bron: Euretco

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.