Make-up Studio start met franchiseformule

Datum: april 5, 2012

Eind jaren tachtig is bij Back Stage in Amsterdam de basis gelegd voor de professionele make-up van de Make-up Studio. In deze gespecialiseerde winkel voor visagisten begon een klein team van make-up experts met het ontwikkelen van kwalitatief hoogstaande make-up producten. Op het hoofdkantoor in Wormerveer werkt het team van gedreven medewerkers met passie aan het succes van Make-up Studio van vandaag en morgen. Door vast te houden aan wat goed is, te luisteren naar de wensen en behoeften van haar klanten en van daaruit te innoveren lukt het Make-up Studio de juiste trends te zetten en waar nodig te volgen.

Winkelconcept
Al jaren is Make-up Studio geliefd bij visagisten over de hele wereld en wordt het merk inmiddels in meer dan 50 landen verkocht. Make-up Studio heeft de kennis en ervaring vanuit haar winkel Back Stage vertaald naar een nieuw winkelconcept. Eind november opende de eerste Nederlandse Brand Store in winkelcentrum Binnenhof in Amstelveen. Deze eerste Brand Store zal ook internationaal als ‘blueprint’ worden gebruikt.

De brede make-up collectie van Make-up Studio is nog verder uitgebreid en ook zijn een groot aantal verpakkingen vernieuwd. Dit alles met als doel de klant, zowel professional als consument, nog beter van dienst te zijn. Naast de zeer uitgebreide make-up collectie biedt de Make-up Studio Brand Store ook een compleet assortiment huidverzorgingsproducten, een selectie bad & body producten, reis- en cadeau artikelen en andere aanverwante producten.

Make-up Studio winkelinterieur panorama

De professioneel opgeleide verkoopmedewerkers in de Make-up Studio Brand Store zijn allen gediplomeerde visagisten, schoonheidsspecialisten en/of haarstylisten. Zij kunnen uitgebreid advies geven op diverse gebieden. Daarnaast biedt de Brand Store ook een aantal speciale “tools” zoals tips & tricks, “how to” filmpjes en een exclusieve “Colour App” die bezoekers een persoonlijk kleuradvies geeft op basis van de door hun opgegeven huidskleur, haarkleur en persoonlijke voorkeuren. Naast de diverse make-up adviezen kunnen bezoekers in de aanwezige make-up en fotostudio alleen of met een groepje een “Feel like a model” make-over krijgen, welke net als de make-up adviezen op video wordt opgenomen. Van het filmpje krijgen zij een persoonlijke code waarmee ze hun make-over thuis nog eens terug kunnen zien.

Expansie
Naast het openen van eigen winkels in Nederland en in andere landen in de wereld gaat Make-up Studio haar winkelconcept nu ook aanbieden aan franchise ondernemers. Voor Nederland is het populaire merk op zoek naar enthousiaste en professioneel ingestelde ondernemers die mee willen liften op het enorme succes van Make-up Studio.

De komende periode zullen er in diverse landen veel retailactiviteiten worden opgestart om in de komende jaren uit te groeien tot een van de meest toonaangevende, sterkst groeiende en succesvolste cosmeticaretailers. Make-up Studio biedt haar franchisenemers een totaaloplossing aan; van de aanhuur van een nieuwe locatie, het verbouwen en inrichten van de winkel tot aan het trainen van de medewerkers, aan alles is gedacht.

Meer informatie
Bent u geïnteresseerd in het concept van Make-up Studio, neem dan contact op met Franchising Etc.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.