Make-up Studio opent 1e franchise winkel in Amersfoort

Datum: september 30, 2012

Het professionele make-up merk Make-up Studio, geliefd bij visagisten over de hele wereld, opent nu de deuren van haar tweede Brand Store. Nederlandse beauty liefhebbers hebben er een snoepwinkel bij. Sinds de opening van de eerste Nederlandse Brand Store heeft Make-up Studio het hart van menige ‘beauty addict’ veroverd. Het overweldigende aanbod aan producten en kleuren biedt elk wat wils. Ook de aangename prijsstelling en de op maat gemaakte kleuradviezen maken het winkelconcept uniek.

Groei
Na de succesvolle lancering van het Make-up Studio winkelconcept volgt nu de eerste franchise winkel in Nederland. De nieuwe Make-up Studio ‘snoepwinkel’ heeft op 27 september 2012 haar deuren geopend in de drukbezochte Langestraat in hartje Amersfoort en wordt gerund door Tessa Loeff.

Aantrekkelijk assortiment
Naast de zeer uitgebreide make-up collectie biedt de Make-up Studio Brand Store tevens een compleet assortiment huidverzorgingsproducten, een mooie selectie bath & body producten, aantrekkelijke reis- en cadeau artikelen en andere aanverwante artikelen.

Advies op maat
Binnenstappen in de wereld van Make-up Studio is een ware beleving! Het merk doet werkelijk alles om in te spelen op de wensen en behoeften van het winkelend publiek. Zo zijn de verkoopmedewerkers in de Make-up Studio Brand Store allemaal professionele visagisten, schoonheidsspecialisten en/of haarstylisten. Zij kunnen dan ook uitgebreid advies geven. Uiteraard wordt ook gedacht aan de vrouw die graag wil weten welke producten en kleuren het beste bij haar passen. In de Brand Store worden diverse praktische (product)video’s afgespeeld. Tevens is het mogelijk om een kort make-up advies te krijgen of workshops te volgen waarin je een uitgebreid en persoonlijk make-up advies krijgt en direct met producten naar huis gaat.

Bron: Make-up Studio

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.