Make-up Salon formule voor visagisten

Datum: januari 22, 2013

Soft franchise formule Make-up Salon is door Martin Graaman ontwikkeld om consumenten en visagisten bij elkaar te brengen. Deze formule maakt het voor visagisten mogelijk om met beperkte middelen een eigen Make-up Salon te starten.

“Visagisten hebben behoefte aan commerciële ondersteuning maar willen ook de vrijheid om zo veel mogelijk als zelfstandig ondernemer te kunnen werken”, aldus Martin Graaman. Vanuit de formule wordt begeleiding en noodzakelijke trainingen geboden. Ook is het mogelijk om een salon aan huis te hebben. De tarieven en de inrichting van de salon mag door de visagisten zelf bepaald worden. Ook de activiteiten mogen zelf bepaald worden, maar persoonlijke aandacht en het customizen van make-up moet overal centraal staan.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_22_januari_2013.htm#makeupsalon

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.