Lunch Garden ook in Nederland

Datum: februari 19, 2013

Franchiseformule Lunch Garden zal tien nieuwe vestigingen in Nederland openen, waaronder ook de rustplaats op de E313 in Tessenderlo. Op dit moment is de restaurantketen bijna alleen te vinden bij supermarkten van Carrefour.

Lunch Garden gaat Nederland in vanwege het contract dat is afgesloten met Total, om naast de tankstations een restaurant te bouwen. Wat Lunch Garden in de restaurants aanbiedt, komt goed overeen met de behoeften van de klanten: vooraf klaargemaakte koude gerechten, warme schotels en een selectie van desserts. De datum voor de opening van het nieuwe restaurant is nog niet bekend. Lunch Garden is Belgisch marktleider op het gebied van self-service restaurants. De keten, die in de jaren zestig werd opgericht, telt 62 restaurants in België. Deze verwelkomen samen ongeveer 17 miljoen klanten per jaar. De totale omzet komt uit op ruim 100 miljoen.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_19_februari_2013.htm#lunchgarden

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.