Ludieke dierendagactie Bagels & Beans

Datum: oktober 2, 2012

Speciaal voor dierendag heeft Bagels & Beans een ludieke actie bedacht voor iedereen met een huisdier. De formule biedt bezitters van een huisdier een gratis kop koffie of thee en voor het dier een bakje water. Daarnaast maken klanten kans op een speciale dierendagstrippenkaart (tien keer gratis koffie of thee).

Dit geldt voor de trotse eigenaar van het leukste, mooiste, liefste of grappigste dier dat op 4 oktober langskomt. Aangezien de formule 51 vestigingen heeft in Nederland, worden er 51 diereigenaren verblijdt met de strippenkaart.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_2_oktober_2012.htm#bagelsbeansfranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.