Liquid Smoker zoekt enthousiaste ondernemers

Datum: oktober 22, 2014

Ben jij een enthousiaste ondernemer die zou willen participeren in een trendy en hedendaagse formule met lage instapkosten? Dan is Liquid Smoker  op zoek naar jou! De elektronische  sigaretten branche is groeiende in Europa en zal de komende jaren de trend van de VS volgen waar de elektronische sigaret inmiddels 60% van de rokersmarkt heeft overgenomen, terwijl dit in Europa nog slechts  3-4% is. Dus extra interessant om nu in te stappen in de formule van Liquid Smoker.

Onze formule voorziet in de meest actuele artikelen op het gebied van elektronische sigaretten. Onze winkels hebben een speciaal voor e-sigaretten ontwikkeld winkelinterieur met  een eigenwijze en trendy uitstraling. Wereldwijd zijnLiquid Smoker zoekt enthousiaste ondernemers. Bron: FranchiseFormules.NL we  constant op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen en producten en houden zo onze collectie op een hoog niveau. 

Binnenkort introduceren wij ook onze eigen Liquid Smoker e-liquids! 

Liquid Smoker staat voor goede service en advies, mooie winkels en een top collectie. 

Meer informatie vindt u in bijgaand formuleprofiel.  

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.