Lief! op weg naar Duitsland

Datum: juli 3, 2012

De Nederlandse modeformule lief! gaat expanderen naar Duitsland, dit meldt RetailNews. Het label voor zowel kinderen als volwassenen introduceert deze zomer een webshop voor onze oosterburen en opent in 2013 een flagshipstore en verschillende shop-in-shops in het land. Om de Duitsers kennis te laten maken met lief!, presenteert het merk zijn totaalconcept van 13 tot en met 16 september op de Kind + Jugend beurs in Keulen.

‘We benaderen de Duitse markt op dezelfde manier als we zes jaar geleden in Nederland hebben gedaan”, zegt Bas van ’t Veer, export manager bij lief! Lifestyle. “We kiezen ook hier voor shop-in-shops omdat dit in Nederland bij retailers als V&D en Prénatal succesvol is gebleken. Daarnaast zijn er plannen om het lief! magazine in 2013 in Duitsland uit te brengen. We hopen via diverse kanalen de Duitse consument enthousiast te maken over ons merk.”

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_3_juli_2012.htm#lief_duitsland

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.