Lekkerland organiseert Convenience in Actie 2019

Datum: maart 20, 2019

Op zondag 31 maart en maandag 1 april 2019 is het zover: de nieuwste editie van Convenience in Actie. In De Fabrique in Maarssen neemt Lekkerland haar klanten mee op een avontuurlijke reis door de dynamische wereld van convenience. Een reis waar leerzame workshops je kennis verrijken, waar inspirerende proeverijen je nieuwe smaken laten ontdekken en waar je getuige bent van de laatste innovaties en technieken in het on-the-go landschap. Zoveel impressies en belevingen, dat je haast zintuigen tekort komt. Meer informatie en registratie vindt u op de site www.convenienceinactie.nl.

Vorm geven aan convenience van de toekomst

“Bij Lekkerland begrijpen we niet alleen hoe de convenience wereld van de toekomst eruit ziet, we weten ook hoe deze vorm te geven”, verwoordt Freek van Beek, Country manager Lekkerland Nederland BV, de ambities van het bedrijf. “Daar houden we ons namelijk elke dag mee bezig. Want om ‘Your most convenient partner’ te zijn, staan we altijd en overal klaar voor onze partners. Alles om ondernemingen nóg succesvoller te maken.”

Dhr. Freek van Beek zal aanwezig zijn als spreker tijdens de FranchiseFormules Netwerkmiddag 2019, die dit jaar plaatsvindt op maandag 1 April tijdens de CIA-dagen in De Fabrique (meer informatie verderop).

Consumententrends die Lekkerland presenteert tijdens Convenience in Actie 2019:

  • Koffie- & koek

Goede koffie kan altijd en is voor de on-the-go-consument niet gebonden aan tijd. Lekkerland heeft voor ieder kanaal een koffie-oplossing: van de apparatuur en de koffie zelf tot het design van de koffiehoek in de shop.

Upselling kun je eenvoudig creëren door bij de koffie een verse koek met een heerlijke topping naar keuze te serveren. Stel bij het topping-station van Callebaut je persoonlijke koeksmaak samen.

Op de beurs presenteert Lekkerland in samenwerking met Alpro alternatieven op de reguliere melk, zoals amandel- of kokosmelk.

  • Mesloze keuken

Consumenten hebben meer te besteden, millennials gaan bewuster om met voeding, door vergrijzing zijn vakkrachten met een opleiding steeds zeldzamer en het aantal bezorgmaaltijden is hoger dan ooit. Slechts een paar ontwikkelingen die van invloed zijn op het aanbod en de service in de shop.

Lekkerland introduceert hierop de ‘mesloze keuken’. Een innovatief concept dat arbeidskrachten bespaart, de veiligheid vergroot, minder productkennis vereist en zo de derving beperkt. Onze foodservice-specialisten houden onze ‘maximaal 5 ingrediënten-regel’ in ere in hun mesloze recepturen.

Ontdek tijdens Convenience in Actie hoe simpel, snel, efficiënt, maar vooral vers en lekker dit concept is.

  • Track & Trace

Vanaf 20 mei 2019 gaan de Europese richtlijnen van Track & Trace (T&T) in voor alle deelnemers in de tabaksketen. Bij Lekkerland leveren we wekelijks aan ruim 90.000 verkooppunten in heel Europa en weten we als geen ander hoe we aan deze richtlijnen kunnen voldoen.

Als full-service-dienstverlener hebben we bij Lekkerland dé kennis en ervaring in huis om de logistiek van tabakswaren te ondersteunen of volledig over te nemen.

Ontdek alle mogelijkheden tijdens Convenience in Actie en regel meteen je Track & Trace-registratie als verkooppunt van rookwaren bij het T&T-registratiepunt. 

  • E-cigarettes

Lekkerland verwacht dat in 2019 steeds meer rokers zullen overstappen naar aantrekkelijkere elektronische alternatieven. Een groot gedeelte van de rokers staat namelijk open voor een beter alternatief. 

Lekkerland heeft een visie ontwikkeld om retailers en consumenten te helpen een keuze te maken binnen de nog relatief onbekende wereld van E-roken en biedt hiervoor een bijpassend assortiment aan. Tijdens Convenience in Actie zullen we dit toelichten en het nieuwe schap voor het eerst presenteren.

Wat, waar, wanneer

Convenience in Actie 2019 vindt plaats op zondag 31 maart en maandag 1 april 2019 van 11.00-17.00 uur bij evenementenlocatie De Fabrique in Maarssen.


FranchiseFormules Netwerkmiddag

Tijdens de CIA dagen in De Fabrique vindt dit jaar op maandag 1 April ook de FranchiseFormules Netwerkmiddag 2019 plaats van 12;00 – 16;30 uur. U kunt dus beide events bezoeken op één dag als u wilt.

Het centrale thema van deze Netwerkmiddag editie:

“Convenience binnen de keten“.

Op welke wijze kunt u als franchisegever bepaalde methodes, werkwijzes, procedures of processen vereenvoudigen, verbeteren en/of optimaliseren zodat het opereren van uw franchiseformule soepeler en effectiever verloopt?

Een aantal gekwalificeerde sprekers waaronder dus dhr. Freek van Beek van Lekkerland zal die middag, vanuit verschillende disciplines, haar licht laten schijnen op dit thema.

Deelname aan de 8e FranchiseFormules Netwerkmiddag is uitsluitend voor franchisegevers en personen werkzaam binnen het management van een franchiseformule. Ook (de) sponsor(en) van de Netwerkmiddag en de bij de FranchiseFormules Adviestak aangesloten businesspartners zijn aanwezig tijdens de middag. Aan uw deelname aan de Netwerkmiddag zijn dit jaar geen kosten verbonden dankzij onze sponsoren Lekkerland, Belcentrale, VORM Martini en SABMedia.

Klik hier voor meer informatie


Over de Lekkerland Groep

Wij doen er alles aan om onze klanten succesvoller te laten zijn

De Lekkerland Groep heeft als doel „Your most convenient partner“ te zijn voor onze klanten en de toonaangevende full service convenience specialist voor alle winkelformules die consumenten het gemak van consumptie onderweg bieden.

Onze 4800 medewerkers leveren aan ruim 91000 verkooppunten in zes Europese landen. Tot onze klanten behoren onder meer benzinestations, kiosken, bakkerijen, voedingsretailers, fastfoodketens en tabak- en gemakzaken. De omzet van de groep bedroeg 12,8 miljard euro in het boekjaar 2017. 

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.