Leeuwarden heeft de leukste winkelstraat

Datum: februari 4, 2013

De Kleine Kerkstraat is bij de verkiezing van de nlstreet awards door het winkelend publiek gekozen tot leukste winkelstraat van Nederland. Wethouder Henk Deinum feliciteerde de winkeliers met deze mooie titel. Zelf noemen de ondernemers in de Kleine Kerstraat hun straat het best bewaarde winkelgeheim van Leeuwarden. In dit gezellige straatje vind je meer dan dertig speciaalzaken, elk met een uitgebreid en uniek aanbod.

De NLstreets awards is de grote prijs van het winkelend publiek; de leukste winkelstraat van Nederland 2012 wordt niet bepaald door een jury, maar door de shopper zelf. De Kleine Kerkstraat is ook in 2010 gekozen tot leukste winkelstraat van Nederland.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.