Leden van Intres stemmen in met fusie Euretco – Intres

Datum: maart 5, 2012

De leden van Intres hebben gistermiddag met een meerderheid van stemmen goedkeuring gegeven aan de beoogde fusie tussen retailservice-organisaties Euretco en Intres. Dit is de uitkomst van de Buitengewone Algemene Ledenvergadering van de coöperatie Intres die gistermiddag plaatsvond. Hiermee is een belangrijke voorwaarde ingevuld voor het daadwerkelijk tot stand brengen van de beoogde fusie.

De ondernemingsraden hebben aangekondigd op 9 maart vanuit een positieve visie op de fusie te zullen adviseren.

Het definitief tot stand komen van de beoogde fusie is nog afhankelijk van de goedkeuring van de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa).

Bron: Intres – Euretco

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.