Launch Party SocialSensr op 17 mei in Amsterdam

Datum: april 17, 2013

De sterke opkomst van nieuwe en sociale media media vraagt om een herziening van marketing- en verkoopstrategieën. Organisaties kunnen zich via talrijke sociale media verbinden met potentiële klanten. Dat creëert enerzijds nieuwe kansen, maar anderzijds brengt het beheren van sociale netwerken grote uitdagingen met zich mee.

Het Amsterdamse bedrijf SocialSensr (gelieerd aan MarketingMonday) introduceert: ‘The Next Step in Social Media Management’

SocialSensr is een Social Media Management Suite met een sterke propositie voor franchisegevers en franchisenemers. SocialSensr combineert Social Media Management en Social Publishing tot een krachtige applicatie. Met SocialSensr kunnen franchisegevers en franchisenemers Social Media op intelligente manier managen, communities ontwikkelen en onderhouden, content ontvangen, content creëren en deze content publiceren naar Social Media kanalen. SocialSensr maakt de resultaten van publicaties zichtbaar en het leert de gebruiker welke content de doelgroep aanzet tot actie.

 Launch Party Socialsensr op 17 meiWaarom SocialSensr voor franchise organisaties?

Met SocialSensr kunnen franchisenemers hun Social Media kanalen op unieke wijze beheren. Franchisegevers kunnen door middel van SocialSensr exclusieve content delen, die franchisenemers kunnen inzetten om hún klanten en prospects te binden en te activeren. SocialSensr is hiermee een verrijking op de dienstverlening en de marketingsupport vanuit de franchisegever.

Partnership

SocialSensr wil graag samenwerken met franchisegevers. Franchisegevers kunnen rekenen op ondersteuning bij marketing- en verkoopactiviteiten en daarnaast biedt SocialSensr inspiratieprogramma’s en (online) workshops om de strategie achter Social Media te begrijpen en te implementeren.

4 redenen waarom SocialSensr interessant is voor franchisegevers:

1. Onderscheidende, innovatieve dienstverlening

2. Nieuwe inkomstenstromen

3. Mogelijkheid tot maatwerk en white-label proposities

4. Vergroot betrokkenheid franchisenemers

Pre-launch 17 mei

Op 17 mei introduceren we SocialSensr in Coolbrands House in Amsterdam aan een selecte groep uit de mediawereld. Graag nodigen we u als franchisegever uit als onze gast.

R.S.V.P voor 10 mei per mail bij marieke.post@socialsensr.com (onder voorbehoud beschikbaarheid)
N.B. Aanwezigen krijgen een half jaar lang gratis gebruik van SocialSensr. Wegens een beperkt aantal plaatsen is een tijdige bevestiging aanbevolen.

Programma:

15.00  Ontvangst met koffie en thee

15.30  Inspiratiesessie ‘Social Powerplay’ door topspreker Richard van Hooijdonk

16.15  SocialSensr. Een introductie.

16.45  SocialSensr. Uitgebreide demonstratie

17.30  Vragen & discussie

18.00  Borrel en netwerken

Locatie:

http://www.coolbrandshouse.nl/

CoolBrands House | Abram Dudok van Heelstraat 5 | 1096 BE Amsterdam | tel: 020 463 00 63

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.