Lange rijen tijdens Ben & Jerry Free Cone Day

Datum: april 3, 2012

In tien steden verdrongen mensen zich gisteren met één doel: een lekker Ben & Jerry’s ijsje scoren, voor nop. De hele middag werden op tien plekken in Nederland en in de scoopshop in Amsterdam meer dan 50.000 gratis fairtrade ijsjes weggegeven. Het is een jaarlijks terugkerend event: op Free Cone Day deelt Ben & Jerry’s wereldwijd ijs uit om fans te bedanken. Vorig jaar gebeurde dat in de scoopshop in Amsterdam en in drie steden die fans zelf kozen via Facebook. Dat was zo’n succes dat er dit jaar tien steden uitverkoren konden worden. De lucky ten werden uiteindelijk Groningen, Utrecht, Leiden, Rotterdam, Amsterdam, Delft, Tilburg, Eindhoven, Nijmegen en Maastricht. Hieronder ziet u een paar van de duizenden ijsliefhebbers die in het lentezonnetje vrolijk happen ijs naar binnen schepten.

Ben & Jerry's Free Cone Day 2012

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.