Landmarkt en Le Perron winnen marketingprijzen

Datum: juni 12, 2012

De franchiseformules Landmarkt en Le Perron zijn tijdens het Versevent in de Floriade uitgeroepen tot de versmarketeers van het jaar. De jury koos voor Landmarkt omdat het ‘een prachtig voorbeeld van experience marketing is, die zich richt op de lichtgroene consument, met veel aandacht voor de medewerkers.

Juryvoorzitter Vincent Deenen: ‘Landmarkt verbindt de lokale producent aan de lokale consument. De beleving is enorm, hét voorbeeld voor de retail. Voor ons bij uitstek de Versmarketeer van het Jaar 2012.’

Op nummer 2 eindigde Peter Beukers van LePerron –een ambachtelijk en biologische bakker op markten. Naast de broodwagens op markten heeft hij winkels in Intratuin vestigingen en Plus supermarkten, een prachtige franchise formule, aldus de jury.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_12_juni_2012.htm#landmarkt_leperron 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.