Ladyline breidt uit met franchising

Datum: januari 29, 2013

Ladyline is de toonaangevende formule en trendsetter op het gebied van gewichtsbeheersing en figuurcorrectie voor vrouwen. Op 2 januari werd in Zeist aan de Rozenstraat 3-5 de voorheen eigen vestiging van de franchisegever als franchisevestiging heropend. De vestiging staat onder leiding van franchiseneemster Habiba Kouchami die voorheen als vestigingsmanager bij de franchisegever werkzaam was.

Ook de Edese vestiging van Ladyline werd vorig jaar overgedragen aan franchiseneemster Sonja Nathans die in staat is gebleken, ondanks de huidige tijden van kommer en kwel, de omzetten aanzienlijk te verhogen. Ook sommige andere vestigingen van Ladyline komen in aanmerking voor conversie-franchising.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_29_januari_2013.htm#ladyline

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.