Laarhoven Design: Uw succes is onze passie!

Datum: april 2, 2013

Laarhoven design heeft 2013 uitgekozen om speciale aandacht te geven aan ondernemers. In deze lastige tijd moeten we zorgen dat ondernemingen succes en resultaat boeken, dát is de doelstelling van Laarhoven design, de focus op ondernemers. Vandaar onze deelname aan De Week van de Ondernemer.

Al jarenlang het grootste en best gewaardeerde ondernemersevent van Nederland. Dit jaar zelfs genomineerd voor de Gouden Giraffe! Op dit event, die op 9 locaties in Nederland op 13 evenement-dagen plaatsvindt, wordt u in één dag geïnspireerd door topcoaches en succesvolle ondernemers. Inspiratie die absoluut kan bijdragen aan úw succes. Daarnaast wordt u onderdeel van een zeer waardevol ondernemersnetwerk. Waar u direct van profiteert. De Week van de Ondernemer biedt u:

– Kennis;
– Nieuwste ontwikkelingen, handige tips en ondernemersvisiesInspiratie;
– Successen, impulsen en motivatie door topcoaches en ondernemersNetwerken;
– Hoogwaardig ondernemersnetwerk, waardevolle contacten.

Net als in 2012, bouwt Laarhoven design ook dit jaar bijna alle stands, podia en netwerkruimtes voor Synpact, de organisatie van de Week van de Ondernemer. Wegens het succes dat er behaald wordt met Live communicatie staan wij uiteraard ook zelf op deze beurzen. Hierbij gaat het wat ons betreft over rendement, over resultaat. Wij zullen onze resultaten en bevindingen van de Week van de Ondernemer dan ook met u delen in onze nieuwsbrieven.

Het thema van de Week van de Ondernemer is “Mijn passie in ondernemen” dit vertaalt Laarhoven design tijdens de Week van de Ondernemer naar “Uw succes is onze passie”. Wij helpen met een succesvolle invulling van uw evenement, waarop deelnemers en bezoekers in volle tevredenheid terugkijken. Dit is ons dagelijks werk. Kortom: Uw succes is onze passie! Hoe u succes kunt halen met events, dat leggen wij u graag uit tijdens de Week van de Ondernemer, of bij u op kantoor. Met onze 8 vestigingen in Nederlands zijn wij zo bij u in de buurt.

Laarhoven Design

Wilt u ook komen en bent u directeur/eigenaar? Wij nodigen u van harte uit, neem contact op met uw vestiging of stuur ons een email en we regelen voor u de entreekaart.

Het kan zijn dat uw directeur niet deze informatie krijgt. Indien u denkt dat u uw directeur helpt in succesvoller zijn door deel te nemen laat het ons weten of geef deze informatie door aan uw directeur.

Bel gratis: 0800-0234567

De eerste Week van de Ondernemer is van 8 t/m 10 april in de Jaarbeurs Utrecht. Indien u deze week niet kunt, op nog 8 locaties in het land kunt in de rest van het jaar ook terecht. Voor een overzicht zie de website van Laarhoven Design.

Tekst: website Laarhoven Design

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.