La Place richt pijlen op Amerika

Datum: maart 12, 2013

Tijdens het evenement ‘Klantgericht Retailen’ in Amsterdam deelde deputy ceo Paul Bringmann van V&D Group mee dat La Place plannen heeft om in 2014 een filiaal in de Verenigde Staten te openen.

Bringmann vertelde dat het ‘land van de onbegrensde mogelijkheden’ al jaren een inspiratiebron voor hem is: “Ik bezocht meerdere malen de Verenigde Staten om inspiratie op te doen. Met name in Dallas heb je aansprekende winkelketens zoals Chelsea Market, waar wij veel van kunnen leren”. Niet alleen in de Verenigde Staten ziet La Place expansiemogelijkheden, ook dichter bij huis zijn er kansen. Dit jaar opent de formule zijn eerste vestiging in Duitsland en een tweede filiaal staat al op de planning. Daarnaast heeft het bedrijf reeds een aantal vestigingen in België en 220 locaties in Nederland. La Place opereert sinds 1987 en ontvangt jaarlijks meer dan 35 miljoen bezoekers.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_12_maart_2013.htm#laplace 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.