La Place bestaat 25 jaar

Datum: oktober 30, 2012

La Place bestaat dit jaar 25 jaar en is inmiddels een begrip in Nederland. In de afgelopen 25 jaar heeft de versformule zich continu vernieuwd. Begin volgend jaar start de vierde generatie La Place. Deze generatie met een echt ‘wauw’-gevoel krijgt nieuwe foodconcepten en een compleet nieuwe uitstraling. In de tweede helft van volgend jaar gaat La Place uitbreiden naar Duitsland met twee vestigingen. In 2013 is La Place van plan in totaal vijftien nieuwe locaties buiten V&D te openen.

Na 25 jaar is Paul Bringmann benoemd tot Deputy CEO van V&D Group en heeft per oktober de dagelijkse leiding overgedragen aan Bart van den Nieuwenhof, de nieuwe CEO van La Place. Paul Bringmann blijft verantwoordelijk voor nieuwe concepten van de horecaformule. Bart van den Nieuwenhof was voorheen werkzaam bij Hunkemöller als International Sales Director.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_30_oktober_2012.htm#laplacefranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.