Kwalitaria website nu ook geschikt voor mobiel

Datum: september 10, 2013

Kwalitaria brengt wederom een (kleine) primeur binnen de branche. Als eerste cafetariaformule in Nederland is de website van kwalitaria ook geschikt gemaakt om deze via de mobiele telefoon makkelijk te lezen.  Dat kan nu natuurlijk ook al, alleen is de leesbaarheid vaak verre van ideaal.  Een nieuwe mobiele website www.m.kwalitaria.nl zorgt ervoor dat de leesbaarheid onderweg vele malen beter is.

Website Kwalitaria nu ook geschikt voor mobiel.Snel het telefoonnummer opzoeken van je favoriete locatie en direct bellen,  je makkelijk inschrijven voor de digitale nieuwsbrief, de lopende promotie bekijken of je opmerkingen achter laten. Allemaal snel en eenvoudig!  Hiermee komen we tegemoet aan de wensen van de consument om mobiel goed bereikbaar te zijn.

Het mobiel geschikt maken van de website gebeurt niet alleen voor de Kwalitaria website maar later dit jaar ook voor de lokale Kwalitaria ondernemerswebsites. De content op deze eigen website is door de kwalitaria ondernemer zelf makkelijk te beheren en dezelfde content kan nu ook makkelijk worden gekoppeld aan de mobiele versie.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.