Kwalitaria steunt ook dit jaar 3FM Serious Request

Datum: december 8, 2013

Vanaf maandag 16 december start ‘Kwalitaria voor 3FM Serious Request’, die dit jaar geheel in het teken staat van kinderstefte als gevolg van gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten. De ondernemers van Kwalitaria willen hier graag een steentje aan bijdragen.  

Hoe werkt Kwalitaria voor 3FM Serious Request?Kwalitaria steunt Serious Request!

Van 16 tot 31 december ontvangen al onze gasten bij elke bestelling een unieke kraskaart met hierop een code. Door deze code en je gegevens in te vullen op de website www.kwalitaria.nl/SR2013 wordt door Kwalitaria € 0,50 gedoneerd aan 3FM Serious Request. Zo hopen we enkele duizenden euro’s voor het goede doel binnen te halen. Vorig jaar konden we € 1.600 doneren! Dit jaar hopen we 5.000 inschrijvingen binnen te halen.
 
Voor onze gasten is er naast de bijdrage aan het goede doel nog meer voordeel te behalen. Zo maak je iedere dag kans op een Mama Sopa zeeppakket. Mama Sopa steunt de projecten van de ontwikkelingsorganisatie SIMAVI. De prijswinnaars worden op facebook en op de website bekend gemaakt. Ten slotte ontvangt iedere deelnemer een voucher die recht geeft op een kleine milkshake voor 1 euro.  
 
We moedigen al onze gasten aan om op een eigen ludieke manier 3FM Serious Request te steunen. Hoe meer geld we ophalen, hoe beter het is !  
 
Over Kwalitaria – Kwalitaria is het bekendste cafetariamerk van Nederland.  Kwalitaria ontstond in 1989 onder de paraplu van belangenorganisatie Koninklijke Horeca Nederland met als doel de professionalisering in de sector te bevorderen. Sinds 2004 is Kwalitaria een franchiseformule  van franchise friendly concepts (ffc) in Zeist. Kwalitaria telt nu meer dan 100 vestigingen.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.