Kwalitaria steunt 3FM Serious Request

Datum: november 20, 2012

Vanaf maandag 17 december start Kwalitaria het Kwalitaria Kerstspel die geheel in het teken staat van het goede doel. Ruim 5,5 miljoen baby’s sterven elk jaar binnen een maand na de geboorte of voor en tijdens de bevalling. Babysterfte is een stille ramp die zich elke 6 seconden voltrekt. Oorzaak is het ontbreken van goede medische zorg en begeleiding. Kwalitaria wil hier graag een steentje aan bijdragen.

Hoe werkt het Kwalitaria Kerstspel?
Van 17 tot 31 december ontvangen al onze gasten bij elke bestelling een unieke kraskaart met hierop een code. Door deze code en je gegevens in te vullen op de website www.kwalitaria.nl/kerstspel  wordt door Kwalitaria € 0,50 gedoneerd aan 3FM Serious Request. Zo hopen we enkele duizenden euro’s voor het goede doel binnen te halen.

WakaWaka zonne-energielamp wint Accenture Innovation AwardsVoor onze gasten is er naast de bijdrage aan het goede doel nog meer voordeel te behalen. Zo maak je kans op één van de 20 Waka Waka lights. WakaWaka – Swahili voor ‘schitterend licht’ – is een efficiënte zonne-energielamp. De lamp is ontwikkeld voor mensen die moeten leven van twee dollar per dag en biedt uitkomst aan de 1,6 miljard mensen die het zonder elektriciteit moeten stellen. Deze lampen hebben onlangs de Accenture Innovation award gewonnen.  We doneren tevens 20 lampen aan één van de UNHCR vluchtelingenkampen. Ten slotte ontvangt iedere deelnemer aan het Kwalitaria Kerstspel een voucher die recht geeft op een 2de portie frites gratis (op vertoon van voucher geldig t/m 17 januari).

We moedigen al onze gasten aan om op een eigen ludieke manier 3FM Serious Request te steunen. Hoe meer geld we ophalen, hoe beter het is!

Bron: FFC – Fast Food Concepts

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.